дом Общество Одобрено: Ремонтират пътя Хърсово – Никола Козлево

Одобрено: Ремонтират пътя Хърсово – Никола Козлево

0
ДЯЛ

Нов обект в Капиталовата програма на Община Никола Козлево – ремонт на пътя Хърсово – Никола Козлево през сeло Ружица одобри на днешната си сесия Общинският съвет. Реновацията ще бъде финансирана от ДФ „Земеделие“.
Одобрен бе и отчетът на общинското предприятие „Благоустройство“, като бюджетът от 650 хил.лева е заложен в общинския бюджет, уточни за 24shumen.com председателят на ОбС Стефан Стефанов. Ремонтирани и благоустроени са били обекти в общинския център и селата. Ангажирани са били 26 безработни по Програма за временната заетост.
Стефанов съобщи, че е била намалена лихвата по кредит, изгеглен от предишния кмет от 7% на 5.5 %. Средствата са били за строеж на две мултифункционални зали и ремонт на общински пътища. С постигнатата икономия от 11 хил. лева ще бъде подпомогната Капиталовата програма.
Според кмета на Община Никола Козлево – Ешреф Реджеб, всички дейности, заложени в културния календар на общината трябва да бъдат изпълнени без превишаване на отпуснатите средства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОневиниха бивш полицай, обвинен в разгласяване на държавни тайни
Следваща статияХитра касиерка получи условна присъда за присвояване на пари от клиентски карти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here