дом Криминале Огнеборци гасиха пламнало електрическо табло, отстраниха и паднало дърво

Огнеборци гасиха пламнало електрическо табло, отстраниха и паднало дърво

0
ДЯЛ

В 12.16 часа вчера е приет сигнал за пожар в ел.табло на ул.“Ген. Вановски“ в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
След пристигане на място огнеборците заварили таблото в пламъци. Погасени са с помощта на два ръчни пожарогасителя. Унищожени са 8 електромера, 8 автоматични предпазителя и около 5 метра ел.проводник. Предполагаема причина- късо съединение.
В 23:55 часа е приет сигнал, че на входа към Шумен от 5-ти километър има паднало дърво. На място бил насочен екип. Падналото дърво е нарязано и отстранено, а пътното платно обезопасено за преминаващите автомобили.
В 03:38 часа в дежурната част на шуменската пожарна е получено съобщение, че на пл. „Александър Стамболийски“ в Шумен има паднало дърво. Пристигналият на място екип нарязал и отстранил падналото дърво с помощта на моторен трион.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожар унищожи 3 трактора и покрив на постройка в кооперацията във Велино
Следваща статияСнежната покривка в Шумен достигна 16 сантиметра

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here