дом Криминале Огнеборците гасиха пожари в кланица, вилна зона и ел. табло в блок

Огнеборците гасиха пожари в кланица, вилна зона и ел. табло в блок

0
ДЯЛ

Сигнал за пожар в помещение за кланица на птици в село Енево бил получен през уикенда. Противопожарен екип от Нови пазар е посетил мястото на инцидента. При пристигане станало ясно, че новите собственици направили пробно пускане на охладителна система, която не била ползвана поради прекъсване на работен процес. Ел. таблото се претоварило и се запалила изолацията на кабелите. Пожарът бил погасен с пожарогасители на фирмата. Опушени са около 50 кв.м стени, ел. таблото било унищожено. Спасена е една сграда и технически съоръжения.

Небрежност при боравене с открит огън предизвика пожар във вилната зона на село Васил Друмев. На място бил пратен екип от Шумен. Пламъците са погасени с 2000 л. вода. Не са допуснати загуби.

Горя електрическо табло в жилищен блок на ул.“Дедеагач“ в Шумен. На място бил пратен противопожарен екип. Унищожени след късо съединение били два електромера, главен шалтер, силови кабели и панцери. На място бил повикан екип на електроразпределителното дружество за отстраняване на аварията.
Пожарът бил погасен с пяна.

Противопожарен екип на Районната противопожарна служба в Шумен се отзова на сигнал за висяща антена от балкон на ул.“Цар Освободител“. На място домоуправителят на блока обяснил, че е притеснен да не падне. Изяснено било, че собствениците на апартамента на 10 жилищен етаж са в чужбина. Извършен бил оглед. Дежурният екип установил, че опасност от падане на сателитната антена няма.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинският съветник Владислав Григоров: Водата е негодна за пиене, няма да подкрепя увеличаването на цената й
Следваща статияАпаш разби стъкло на автомобил, задигна плеър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here