дом Общество Общинският съветник Владислав Григоров: Водата е негодна за пиене, няма да подкрепя...

Общинският съветник Владислав Григоров: Водата е негодна за пиене, няма да подкрепя увеличаването на цената й

0
ДЯЛ

И общинският съветник Владислав Григоров се обяви против увеличаването на цената на водата, заложено в бизнес плана на „ВиК“ – Шумен.
Той изпрати съобщение до медиите, в което е категоричен: „От години като гражданин, а отскоро и като общински съветник следя проблемите около „Водоснабдяване и канализация – Шумен“ ООД и като всеки шуменец се възмущавам от своеволията на които сме подложени от страна на този монополист“.
„Няма как да подкрепя вдигането на цената на „питейната“ вода в гр. Шумен, защото водата просто е негодна за пиене“, пише Владислав Горанов.
По думите му са били изхарчени милиони левове, за да се подобри водопреносната мрежа, но ремонтите са били извършени некачествено и сега трябва да се плаща още повече, поради огромните загуби на вода по трасето.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна тридневният Рамазан Байрам
Следваща статияОгнеборците гасиха пожари в кланица, вилна зона и ел. табло в блок

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here