дом Общество Обявиха конкурс за началник на РУО-Шумен

Обявиха конкурс за началник на РУО-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Министерството на образованието и науката (МОН) обяви шест конкурса за нови началници на регионални управления на образованието (РУО), съобщиха от пресцентъра на институцията.
Досегашните началници на РУО в Шумен, Хасково и Враца са придобили право на пенсия, а във Варна позицията се заема от изпълняващ длъжността. Началниците на РУО в Пловдив и Видин са освободени дисциплинарно заради финансови и административни нарушения. Решението е взето от комисия в МОН след комплексни проверки от звеното за вътрешен одит на Министерството, изискани писмени обяснения и изслушване.
Очаква се конкурсите за нови началници на шестте регионални управления на образованието да приключат до два месеца. През това време позициите ще бъдат заемани от временно изпълняващи длъжността.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИздирват 75-годишна жена от Шумен
Следваща статияПрезентираха информационна система за работа на Общинския съвет в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here