дом Общество Община Шумен обяви обществена поръчка за спешния ремонт на улиците в града

Община Шумен обяви обществена поръчка за спешния ремонт на улиците в града

0
ДЯЛ

Обществена поръчка за извършване на спешен ремонт на улиците в Шумен бе обявена от Общината. За аварийните ремонтни дейности са обявени 720 000 лева. Общината е отправила покана към фирмата „ Автомагистрали Черно море” АД. Спешното асфалтиране и кърпене на критичните участъци в града е наложило прякото договаряне на Общинското ръководство и фирмата изпълнител.
Срокът до който трябва да се стигне до евентуално споразумение между двете страни е 25 август.
Припомняме на читателите на 24shumen.com , че по време на редовен брифинг, кметът Любомир Христов съобщи, че обжалване на обществената поръчка бави кърпежите по улиците и пътищата на общината.
Фирма, която не участва в поръчката, пречи на стартирането на работата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГлад за директори в община Никола Козлево
Следваща статияКабинетът „ Борисов 3” отпусна 700 000 лева на Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here