дом Общество Кабинетът „ Борисов 3” отпусна 700 000 лева на Нови пазар

Кабинетът „ Борисов 3” отпусна 700 000 лева на Нови пазар

2
ДЯЛ

Правителството отпусна 700 000 лева на община за инвестиции в община Нови пазар, съобщи кметът Ивайло Камаджиев.
„С тези пари трябва да бъдат свършени няколко неща. Първото от тях е да довършим многофункционалната зала в село Памукчи”, поясни Камаджиев. В залата ще бъдат извършвани културни мероприятия. За там са отпуснати 250 000 лева.
200 000 лева ще отидат за належащ ремонт на водопровод в село Правенци. С 250 000 лева ще бъдат отремонтирани водопроводи на ул. „Плиска” в град Нови пазар. По тази улица ще бъде извършен основен ремонт, уточни още Камаджиев. Инвестициите ще помогнат дългоочакваните ремонтни дейности да станат реалност.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен обяви обществена поръчка за спешния ремонт на улиците в града
Следваща статияСлед жестокия инцидент в Дибич: Настояват за изграждане на кръгово кръстовище

2 КОМЕНТАРИ

  1. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for
    a blog web site? The account helped me a acceptable deal.
    I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here