дом Други Община Никола Козлево търси директор на социално предприятие

Община Никола Козлево търси директор на социално предприятие

0
ДЯЛ

Община Никола Козлево обяви процедура за провеждане на публичен подбор за избор на директор на новосъздаденото общинско предприятие „Социални дейности“. За тази цел кметът Ешреф Реджеб издаде заповед.
Кандидатите трябва да представят концепция за развитие на предприятието за тригодишен период. С желаещите за заемат ръководната позиция ще се проведе интервю.
От заповедта на кмета става ясно, че новата структура ще развива дейности с изразен социален ефект спрямо лица от уязвими групи. Целта – подобряване на жизненото им равнище, ефективното им социално включване.
Предприятието ще осигурява заетост на лица в неравностойно положение на пазара на труда и социално изключени лица от следните целеви групи – продължително безработни лица над 1 година, безработни младежи до 29 години и над 54 години.
Изисквания към кандидатите – висше образование, максимална образователна степен – „Бакалавър“. Специалност „Социални, стопански и правни науки“. Професионален опит – 1 година.
Възнаграждение по трудов договор от 510 до 970 лева.
Необходими документи – автобиография, копия от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.
Краен срок за подаване на документи – 17.00 часа на 04.09.2018 г. в стая №1 „Деловодство“, Община Никола Козлево.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира второто проучване за потребностите на работодателите от кадри
Следваща статияШуменци лъснаха в измамна схема за придобиване на шофьорски книжки