дом Общество Община Каспичан приема заявления за услугата „Топъл обяд“

Община Каспичан приема заявления за услугата „Топъл обяд“

0
ДЯЛ

Община Каспичан обявява прием на документи от кандидат- потребители за социална услуга „Топъл обяд“. За целта общината ще кандидатства по Операция „3.1 -Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19“ BG05FMOP001-5.001, съобщиха от общинска администрация. Услугата ще се предоставя в периода от 1 януари 2021 г. до 27 април 2021 г. Документите се приемат в сградата на Община Каспичан, Център за административно обслужванедо 17 часа на 16 декември 2020 г. Информация може да бъде получена и на телефон 0882599025. Допустими целеви групи са:
лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност – хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, хора, които поради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията.
Лица, поставени под карантина – без доходи или с ниски доходи под линията на бедност и нямат близки, които да им окажат подкрепа.
Лица, обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка, са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребности.
Принадлежността на идентифицираните лица към допустимите целеви групи ще бъде потвърждавана от Дирекция „Социално подпомагане“ – Нови пазар
Всеки желаещ следва да представи попълнено Приложение № 2 Заявление – декларация и Приложение № 20 Декларация за разкриване на данъчна и осигурителна информация за всяко съжителстващо лице.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерът Бойко Борисов поздрави студентите за празника им
Следваща статияГорските в Търговище дариха на бедни над 30 кубика конфискувани дърва

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here