дом Общество Община Велики Преслав с жест към най-възрастните дами

Община Велики Преслав с жест към най-възрастните дами

0
ДЯЛ

Община Велики Преслав и Клубът на пенсионерите поздравиха на церемония днес трите най-възрастни дами в старата столица. Това са 97-годишната Мария Кулева, Недялка Атанасова на 95 години и Стоянка Гочева на 95. Те получиха цветя за празника на жената – Осми март.
Дарина Минева, специалист в отдел „Култура“, им подари ръчно изработени картички с поздрав от кмета д-р Александър Горчев.
Тя им пожела да са живи и здрави, да продължават да вдъхват обич, сили и мъдрост. Да бъдат пример за младите хора.
Пред 24shumen.com Минева оцени високо ролята на достолепните дами в обществения и културен живот на града.
Най-възрастната от достолепните дами – Мария Кулева, е носител на наградата „Златен век“ за изключителен принос към културата и образованието в старата столица. Тя е била директор. А Стоянка Гочева е била преподавател по география.
Недялка Атанасова е родственица на Хаджи Димитър. Наричат я още майката – героиня заради знатния род, от който произхожда. Тя е баба на четирима внуци и шестима правнуци. Щастлива е, че децата й – син и дъщеря са останали в България и не са избрали замогването в чужбина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна записването за автомобилно състезание „Мемориал Валерий Великов“ 2019
Следваща статияПо-малко бедни са получили пакети с храни в Шуменска област

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here