дом Общество Вандали трошат наред обществените чешми в Шумен, родителите стоят безучастни

Вандали трошат наред обществените чешми в Шумен, родителите стоят безучастни

1
ДЯЛ

За пореден път чешмичките в парка до сградата на Общината и в градинката на ул. „Ал. Стамболийски“ зад военното училище пресъхнаха, защото спирателните кранове отново са счупени. Това съобщиха от Общинската администрация в Шумен.
Водата е спряна до отстраняване на повредата. Крановете ще бъдат подменени до края на деня, съобщават от общинската администрация.
Обществените чешми в Шумен са общо 18 и бяха пуснати в началото на месец май. Оттогава досега почти всички кранчетата са сменяни или подновявани най-малко по веднъж, защото са били счупени или направо откраднати.
От администрацията призовават гражданите и родителите на децата, които най-често си играят около градските чешмички, да не остават безучастни, когато се унищожава общинско имущество.
И на двете места няма монтирано видеонаблюдение. Камерите са поставени само на новоизградените с европейски средства детски и спортни площадки в Шумен. За периода, в който устройствата за наблюдение действат, драстично са намалели вандалските прояви, констатират служителите, които управляват центровете за мониторинг и инспекторите от дирекцията по устройство на територията в общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПо молба на Драев: Премахнаха пет опасни тополи в близост до скаутския лагер
Следваща статияОД на МВР: Велосипедисти, спазвайте правилата за движение по пътищата, не рискувайте живота си!

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here