дом Политика Областният управител проф. Стефан Желев с прощален брифинг

Областният управител проф. Стефан Желев с прощален брифинг

0
ДЯЛ

Областният управител на Шумен проф. Стефан Желев дава прощален брифинг за медиите. Това съобщиха от пресцентъра на Областна администрация. „Идва края на мандата. Време е да подам оставка. Ясно е, че ще има ново правителство, служебно или редовно, няма значение. Обичайна практика е при смяна на кабинета да се сменят и областните управители. Въпрос на няколко дни е. Реших да не изчаквам“, заяви за 24shumen.com проф. Стефан Желев.
Той бе назначен на поста областен управител на 10 май 2017 година. Преди това той бе народен представител в 42-рото и 43-ото Народно събрание. Ръководил е факултета по технически науки в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСивкави води потекоха от тръба до „Хибридния център по свиневъдство“
Следваща статияЕвакуираха живущи на шуменска улица заради теч на газ (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here