дом Криминале Евакуираха живущи на шуменска улица заради теч на газ (обновена)

Евакуираха живущи на шуменска улица заради теч на газ (обновена)

0
ДЯЛ

Малко преди 17.00 часа в дежурната част на ОДМВР Шумен е потърсено съдействие от екипи на РСПБЗН за отцепване на район в който има теч на газ. Към ул. „Съединение“ са насочени полицейски екипи. Дежурен противопожарен екип посочил мястото на авария на газопреносната мрежа. Веднага са евакуирани хората. Създадена е незабавна организация за предаване на децата от детската градина на родителите им от авариен вход на бул. „Мадара“.
Течът е овладян, екипите остават на място до пълното обезопасяване на тръбата. На място пристигна и директорът на ОДМВР Шумен да се запознае със ситуацията и създадената организация.
От полицията умоляват гражданите да спазват указанията на пожарникарите и на полицейските служители, които са на място.
Организацията, която е създадена има за цел не да причинява неудобство, а да бъде обезопасен района за жителите и преминаващите граждани. От детската градина яслата съобщиха, че по-голямата част от децата са били взети от родителите си преди течът на газ. Останалите деца са предадени през аварийния вход /изход, който е през бул.“Мадара“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластният управител проф. Стефан Желев с прощален брифинг
Следваща статияОвладян е течът на газ в Шумен, движението е свободно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here