дом Политика Областният лидер на МДПС: Младежите са двигателят на рестарта на държавността,...

Областният лидер на МДПС: Младежите са двигателят на рестарта на държавността, от който имаме нужда

0
ДЯЛ

Аз съм Мустафа Урал Мустафа. На 26 години съм и живея в село Каспичан. Завършил съм средното си образование в СОУ “Панайот Волов” в гр. Каспичан с отличен успех. Изключително съм благодарен на всички учители в това училище – наистина получих едно страхотно обучение в Каспичан.
Посланието ми към младите хора от община Каспичан и като цяло за цяла България е учениците да помислят добре преди да изберат училища в големите градове. Добре е да анализират и да видят дали наистина си струва или просто така е модерно, както е в повечето случаи в днешно време.
Поел съм по политическия път на Движение за права и свободи.
Председател съм на Младежко Движение за права и свободи (МДПС) за област Шумен от края на 2020-та година.
За мен е важно да покажем, че нещата могат да се получат и в България. Че не всичко е лошо и е много лесно да се говори отстрани, и да се напусне Родина! Нека спре това емигриране и да покажем на Европа и на света, че България е държава, която може да се развива и в която може да има просперитет за млади интелигентни кадри
Участвал съм по много доброволчески и дарителски кампании и мисля, че всеки човек носи доброта в себе си и нека покажем доброто в нас и помогнем на колкото се може повече хора, защото именно добротата ще спаси света.

Една от целите ми е, заедно с с баща ми – кмет на селото, да превърнем село Каспичан в едно по-добро място за живеене. Чисто и приятно място за нашите жители и гости на селото. Да покажем, че наистина ни пука за селото и заедно да градим. Има изключително много хора, които искат същото и е нужно да запалим първата искра и всичко друго ще се случи. Именно това направихме през 2020 година. От тук нататък трябва да се работи и поддържа. Хората да мислят за бъдещето си, да има ред и да не се хвърлят боклуци безразборно.
Точно младежите са двигателят на рестарта на държавността ни, от който имаме нужда. Вместо да емигрираме, нека държавата да работи в посока запазване на млади образовани кадри. Ние сме бъдещето на тази държава, а без нас,…. всеки сам да си довърши изречението.
Предстоят ни избори на 4-ти април. Аз съм най-младият кандидат за народен представител от политическа партия Движение за права и свободи и се гордея с това.
Нека повече млади хора да покажат смелост и да изберат своята родина и да намерят правилните хора за подобряване на живота тук. Аз съм намерил правилните хора и те са едно семейство – ДПС! Движението за права свободи е едно голямо семейство и в него има място за всеки!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСимпатизанти на ГЕРБ нападнаха активисти на ДПС в Загориче (снимки, обновена)
Следваща статияМестим стрелките на часовника с 1 час напред тази нощ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here