дом Общество Местим стрелките на часовника с 1 час напред тази нощ

Местим стрелките на часовника с 1 час напред тази нощ

0
ДЯЛ

На 28 март в 03.00 часа сутринта преминаваме към лятното часово време. Тогава стрелките се преместват с един час напред.
Припомняме, че още през месец март 2019 година Европейският парламент гласува за отпадането на сезонната смяна на часа. Държавите членки решават дали преминат на изцяло лятно или зимно часово време.
България все още не е взела окончателно решение по темата. Според проведените анкети повечето българи искат в страната ни да се установи лятно часово време. Ако това се случи, предстоящата на 28 март смяна на стрелките ще бъде последна. В противен случай ще местим стрелките на часовниците и през октомври 2021 година, когато ще преминем към астрономическото часово време.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластният лидер на МДПС: Младежите са двигателят на рестарта на държавността, от който имаме нужда
Следваща статияНови пазар ще гласува за БСП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here