дом Спорт Наши студенти с призови места от летните университетски игри Камчия 2018

Наши студенти с призови места от летните университетски игри Камчия 2018

0
ДЯЛ

Асоциацията за студентски спорт „Академик” организира за седми пореден път летни университетски спортни игри, които са завършек на спортно-състезателната учебна година. Традиционно силно се представиха състезателите на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”, които се включиха в игрите със съдействието на Студентския съвет.
Групата от 19 студенти бе ръководена от доц. д-р Теодора Симеонова и преподавател Мартин Базелков и участва в спортовете баскетбол 3х3, тенис на маса и плажен волейбол.
Баскетболистите се представиха отлично – първо място при мъжете, второ място при дамите и шесто място на втори отбор – мъже.
Тенисистите заеха второ място отборно при мъже и трето място отборно жени, Денислав Денев завоюва първо място индивидуално, Атанас Росенов – второ място индивидуално, Пенка Стоянова – трето място индивидуално, второ място двойки мъже и трето място двойки жени.
Двете двойки на университета във волейбола достигнаха финалната четворка и заеха второ и четвърто място.
Всички спечелени купи и медали наредиха Шуменския университет на четвърто място в комплексното класиране.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Сън в лятна нощ“: Любов, магия и щипка драма на шуменска сцена
Следваща статияИнспектори на БАБХ погнаха базите за производство и преопаковане на имитиращи продукти