дом Общество Населени места и райони с прекъсвания на тока

Населени места и райони с прекъсвания на тока

0
ДЯЛ

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.00 ч. до 9.00 ч. и от 17.00 ч. до 17.30 ч. в районите на с. Станянци и гр. Върбица. Това съобщиха от електроразпределителното дружество.
Днес от 8.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: Курортен комплекс гр. Върбица.
От 9.00 ч. до 17.00 ч. също днес, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: част от с. Миланово (МТП Рибник-Ловно рибарско дружество Преслав, ВЕЦ „Тича-Трейдиом“ ЕООД, МТП Разсадник „Интер Престиж“ ЕООД-база, ОПУ Шумен кантон, ТП Зърносушилня-Феим Сюлейман Дамат, ТП ТКЗС, ул. „Бузлуджа“, ул. „Камчия“, ул. „Стоян Стоилов“, ул. „Хан Аспарух“, ул. „Шипка“) и ТП ПСОВ – резервно захранване.
Също днес от 8.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Шумен – ул. „Новоселско шосе“ № 1, 2, 5, 7, 8, 21, 30, 31, 77, 83, 85, 89, 158, 256, 270 и помпена станция на ВиК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМестан за „турско малцинство в България“: През 2006-та – „Това е провокация!“, през 2019-та – „Подписвайте се!“
Следваща статияСветовният ден на театъра ще отбележат в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here