дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
Pixabay.com

От 08.00 ч. до 09.30 ч. и от 15.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – кв. „Дивдядово“ – бул. „Велики Преслав“ от № 63 до № 112, ул. „Подуево“ № 2 и 4, ул. „Староселка“ от № 1 до № 11, ул. „Гочо Боянов“ от № 4 до № 9, ул. „Щабна“ от № 1 до № 14, ул. „Генчо Панайотов“ от № 1 до № 15, ул. „Люлякова“, ул. „Никола Симов“ и ул. „Тодор Петков“ № 2.

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – кв. „Дивдядово“ – ул. „Велико Железов“ № 12 и 13, ул. „Вичо Атанасов“ от № 1 до № 17, ул. „Генчо Панайотов“ от № 16 до № 47, ул. „Д-р Ст. Чакъров“ от № 1 до № 18, ул. „Елба“ от № 1 до № 10, ул. „Иван Станчев“ от № 1 до № 10, ул. „Карл Маркс“ от № 1 до № 9, ул. „Спас Панайотов“ от № 1 до № 8, ул. „Трети март“ от № 1 до № 18 , ул. „Фридрих Енгелс“ от № 1 до № 17 и ул. „Чапаев“ от № 4 до № 25.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Лозево, Салманово, Мараш и кв. „Макак“. Смущенията ще бъдат поради изрязване на опасни дървета.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Кочово – абонати захранени от трафопостове „Мелница“, „ТКЗС“ и „Хладилник“ – стопански двор, „СКАТ“ ООД, ПК „Враненска долина“, овцеферма, помпа за вода и плодохранилище на „Анона трейд“ ЕООД.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Мостич, Имренчево, Кочово, Осмар и Тройца.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен и региона, населените места на общините Велики Преслав, Нови пазар, Хитрино, Каолиново и Смядово. Прекъсванията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 15 минути и се налагат поради подмяна на електромери.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на част от село Методиево – абонати, захранени от ТП ТКЗС по ул. „Ален Мак“ 1,2, „Баба Тонка“ 1-7, „Балкан“ 6,13, „Балчик“ 4-13, „Васил Коларов“ 1-10, „Георги Димитров“, „Ивайло“ 1-16, „Кишинев“ 2,4, „Козлодуй“ 13, „Марица“ 1-12, „Никола Вапцаров“ 1-10, „Преслав“ 1-6, „Свобода“ 2-15, „Тича“ 3, „Херсон“ 2-8, „Шипка“ 1-3.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар – ул. „Марица“, „Скобелев“, „Балкан“ , „Плиска“, „Мусала“, „Шипка“, „Любен Каравелов“, „Цар Петър“, „Ген. Гурко“. Прекъсванията ще са само в делничните дни от периода и в определени участъци от посочените улици поради реконструкция на мрежата.
В същия часови пояс електрозахранването ще бъде прекъснато и на абонати, захранени от трафопостове „ДАП“, „ФАР“, „Павидера“, „Академика“, „Промкомбинат“, „Цех стъкло“ и „Мелница“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на Нови пазар – абонати захранени от трафопостове „Оранжерия“ и „Болница“, бензиностанция „Петрол“ – към гр. Каспичан, подстанция „Нови пазар“ и в гр. Каспичан – Петролна база и ПП „9-ти май“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Правенци по улици „Балкан“, „Васил Коларов“, „Васил Левски“, „Георги Димитров“, „Дунав“, „Мир“, „Никола Вапцаров“, „Септември“ и „Христо Ботев“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Костена река, Бял бряг ТП Казана в началото на селото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроменлива облачност в четвъртък
Следваща статияМюсюлманите празнуват Рамазан Байрам

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here