дом Общество Надежда за питомците на приюта в Шумен

Надежда за питомците на приюта в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Приют за животни - Шумен

Чували с храна пристигнаха в приюта за четириноги в Шумен. Даренията от граждани са по повод обявеният апел, че животните имат нужда от храна.

Чували с гранулирана храна дари Марияна Ставрева

Освен лакомствата, опашатковците се порадваха и на разходка от доброволци. Няколко от тях пък намериха нови домове в грижовни семейства. Вчера две болонки отпътуваха със своите нови стопани.

Преди седмица пък щастието се усмихна за добродушния Хъмфри, който също намери дом и стопани.

Хъмфри и новото му семейство

Приютът продължава да приема дарения, а всяко посещение от доброволци е надежда за бездомните животни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВажно за шофьорите: Карайте с гуми, предназначени за зимни условия
Следваща статияАдвокат Иван Георгиев: Ще обжалваме пред ВАС решението за отменените текстове от Наредба № 1

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here