дом Общество Мътничани се похвалиха с нова спирка (снимки)

Мътничани се похвалиха с нова спирка (снимки)

0
ДЯЛ

Жителите на шуменския квартал „Мътница” се похвалиха с изцяло обновена спирка. Тя бе подарък от общинските съветници на ГЕРБ в Шумен.

Дълго време съоръжението бе в окаян вид. След среща с жителите, съветниците решават да поемат ангажимент да потърсят съдействие от общинска администрация и да се заемат с проблема. Спирката бива изцяло обновена и укрепена. „Тук децата ни чакат автобус за училището в Царев Брод, както и градския транспорт, след ремонта няма да се притесняваме, че ще ги вали и вее през зимата”, споделиха мътничани. Освен с ремонт на спирката съветниците от ГЕРБ се ангажират да помогнат за окосяване и освежаване на детския кът в парка. Начинанията в квартала възлизат на около 300 лева, които съветниците по традиция са заделили от месечните си възнаграждения.

От своя страна живущите им се отблагодариха с домашна баница и признание за доброто дело.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПисмо от робската земя: Воеводо, само ти умря свободен!
Следваща статияЗдравната инспекция в Шумен обяви конкурс за главен експерт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here