дом Криминале Мъж си „набра“ половин кубик дърва без разрешително

Мъж си „набра“ половин кубик дърва без разрешително

0
ДЯЛ

Бързо производство е образувано срещу 36-годишен мъж от Шумен, който извършил незаконна сеч на дървесина край село Върбак. Около 9.00 часа вчера в гориста местност в землището на селото служител на държавно ловно стопанство забелязал мъж, който извършвал сеч на дървесина. Подал сигнал в полицията. Извършен е оглед на място.
Изяснено било, че Р.М./36г./ извършил сеч на 0,5 куб.м. дърва за огрев от вида зимен дъб, без да притежава надлежно разрешително.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАрестуваха двама, превозвали в колите си общо 440 кг нарязан тютюн (снимки)
Следваща статияНад 1 300 акта за нарушения са съставени през 2017 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here