дом Политика Мукадес Шакир, ДПС: Със силата на младостта и знанията да направим най-доброто...

Мукадес Шакир, ДПС: Със силата на младостта и знанията да направим най-доброто за България!

0
ДЯЛ

Кандидатът за народен представител в листата на Движението за права и свободи Мукадес Емин Шакир е родена през 1985 година в гр. София.
Дипломира се като бакалавър по специалистта “Социални дейности“ в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ през 2007 година.
Има две магистратури: „Публична администрация“ в Шу и “Финанси“ в Стопанска академия „Димитър А.Ценов“ в Свищов.
От 2011 година ръководи семеен бизнес, като собственик и управител на „ЕХМ“ ЕООД. Занимава се главно с административно обслужване на бизнеса – счетоводство, договори, ренти. Кандидатствала е по проекти по мярка „Млад фермер“ и по мярка 121 на ПРСР.

„Най-ценните уроци, които научих са да имам търпение и да съм упорита.
От 2005 година членувам в редовете на Движението за права и свободи и за мен е огромна чест и отговорност за съм част от семейството на партията.Била съм в ръководството на Младежкото ДПС. Нашата партия разполага с изключителна силна програма за растежа на икономиката, в която приоритет са младите хора. Тези, които искат да развият способностите си. Движението за права и свободи винаги е залагало на млади и образовани кадри, които познават проблемите на хората и предлагат реални решения. Земеделието е една много болна тема. Липсата на закони, съответстващи на Европейското законодателство са пречка за развитието на сектора. ДПС е управлявала този сектор и много добре знае всички проблеми и има волята, експертизата и куража да работи по тези закони, които наистина ще подобрят развитието на българското земеделие.
Гласуването е най-висшата форма на участие, достъпно за гражданите на демократичното общество, и право, което трябва да бъде използвано максимално.
Призовавам всички на 11 юли да гласуват с бюлетина номер 7, защото само така упражняват демократичното си право да участват в решенията за тяхното бъдеще!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт днес: По-високи цени на тока, парното и топлата вода
Следваща статияЗапочва пробното гласуване с машини в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here