дом Политика Започва пробното гласуване с машини в Шуменско

Започва пробното гласуване с машини в Шуменско

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Три машини за тестово гласуване достави Централната избирателна комисия в Шумен. По график от днес до 8 юли машините ще бъдат изложени за пробно гласуване във всички общини на област Шумен.
Днес и утре – 2 юли с начина на машинно гласуване ще се запознаят жителите на общините Венец, Хитрино и Каолиново, където ще има по един от апаратите.
На 3 и 4 юли трите машини ще бъдат на разположение на жителите на община Шумен.
На 6 юли пробно гласуване могат да направят хората в общините Върбица и Велики Преслав. Сухите тренировки продължават на 7 юли в общините Никола Козлево, Нови пазар и Каспичан. На 8 юли една от машините ще отиде в община Смядово, а другите две ще останат в община Нови пазар.
251 са изборните секции в област Шумен, в които ще се гласува машинно на 11 юли, когато ще се проведе предсрочния парламентарен вот.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМукадес Шакир, ДПС: Със силата на младостта и знанията да направим най-доброто за България!
Следваща статияНовата сграда на „Археологическата музейна сбирка” в Нови пазар отвори врати

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here