дом Общество Моловете и фитнесите отварят днес

Моловете и фитнесите отварят днес

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay

Моловете, фитнесите, кината и танцовите школи отварят от днес. Големите търговски центрове обаче ще работят при намалено работно време от от 10.00 до 21.00 часа. Посещението на малолетни и непълнолетни ще става само с придружител. Носенето на маски е задължително, като се забранява ползването на шлемове и шалове.
Фитнесите отварят при до 50% от капацитета на залите. Там носенето на маски не е задължително.
При 30% от капацитета си отварят и танцовите зали. Задължително е спазването на физическа дистанция.
Остава задължително и носенето на маски на закрити обществени места, както и при ползване на обществен транспорт, и струпване на много хора на открито.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерно представление и богат афиш през февруари предлага театъра в Шумен
Следваща статияПрезидентът Румен Радев ще се кандидатира за втори мандат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here