дом Други Милионерът Юскан Салиев: Бедното момче се завръща с гръм и трясък!

Милионерът Юскан Салиев: Бедното момче се завръща с гръм и трясък!

4
ДЯЛ
Кадър: Нова телевизия
Печелившият билет

Бедното момче се завръща с гръм и трясък, шеговито обяви радостта си в личния си Фейсбук профил най-новият шуменски милионер Юскан Салиев. Той стана собственик на голямата сума след като си купи билет „Златните пирамиди за милиони“ на стойност 5 лева от Националната лотария преди десетина дни.
От 6 години Юскан работи като работник поддръжка в МБАЛ-Шумен.
Споделя пред камерата на Нова телевизия, че заплатата, която получава е минималната за страната.

Както първи 24shumen.com съобщи още на 15 септември, в обикновен ден като всички останали, 34-годишният късметлия приключил работа, изтеглил заплатата си от банкомат в близост до болницата, но по сметката му останали 5 лева. Човекът решил чрез ПОС-терминал да си закупи билет от лотарията. В първата лавка, в която влязъл, отказват покупката, заради проблем с устройството за плащане. Късметлията обаче не се отказал и отишъл до заветния търговски обект, в който си закупил „златния” билет. Първоначално и Юскан и продавачката помислили, че всъщност печалбата му е 100 000 лева. 10 минути по-късно разбрахме, че е един милион, развълнувано разказва жената пред Нова телевизия.
„Хорааа, преди един час продадох печеливш билет за 1 000 000 лева”, похвали се продавачката във Фейсбук веднага след като стана ясна печалбата на Юскан.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтрашен екшън: Селяни заплашиха с убийство полицаи, пристигнали на местопроизшествие
Следваща статияСинът на смелата българка Смеда – Боримир, оживя върху сграда в Смядово (снимки и видео)

4 КОМЕНТАРИ

  1. Чак сега през 2020 г. излезе на яве – билетът на шуменецът Юскана Салиев, който бе обявен за спечелил 1 милион лв. през 2017 г. се оказа … Пунта Мара. По разследването срещу Васил Божков – Черепа и още други четирима обвиняеми са събрани данни, че хора, които са печелили големи печалби от лотариите, те реално не съществуват – това го казва Прокуратурата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here