дом Общество „Международен“ сигнал звучи при позвънявания към абонати на Мтел, вижте защо

„Международен“ сигнал звучи при позвънявания към абонати на Мтел, вижте защо

0
ДЯЛ

Чувате в слушалката нов сигнал при звънене на абонати на Мтел? Не се притеснявайте въпреки, че звучи някак „международно“. Причината за промяната на звука е желанието на телекомуникационния оператор да се отличава със собствен сигнал, който да е разпознаваем от хората. Това е началото от подготовката за новата бранд идентичност на компанията, твърдят от Мтел.
Промяната започна в началото на месец април и стартира първо в областите Шумен, Варна, Добрич и Бургас. Част от звънящите си мислят, че звънят в чужбина и дори затварят телефона, за да не плащат високи сметки. От Мтел успокояват, че това няма как се случи. Очаква се в началото на месец май „международният“ сигнал да бъде активиран на територията на цялата страна. Звукът е активен и за абонатите на Bob.
Снимка: Pixabay
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа пример! 10 деца от Осмар усвояват истините на православието
Следваща статия„Марсиански пътища“ вдигнаха жителите на Кубрат на протест, блокираха пътищата към Разград и Русе

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here