дом Спорт Малки каратеки от Шумен и Нови пазар ще участват в демонстративен турнир...

Малки каратеки от Шумен и Нови пазар ще участват в демонстративен турнир във Варна

0
ДЯЛ

Малки каратеки от клуб „Шуменска крепост“ и „Авитохол“-Нови пазар ще участват в коледен кикбокс демонстративен турнир в стил киклай.
Проявата се организира от спортен клуб „Йорк“ във Варна.
Демонстративният турнир ще бъде на 15 декември от 9.30 часа във физкултурния салон на училище „Св. Патриарх Евтимий“ в квартал „Владиславово“. В него ще участват каратеки от седем до 12 години, разделени в три възрастови групи.
Целта на турнира е популяризирането на кикбокса и повишаване техническата подготовка сред децата, които нямат възможност да участват на рингови дисциплини.
Организаторите на проявата са осигурили грамоти, медали и купи за всички участници.
Заявка за състезанието са подали 60 деца от варненските клубове ТИМ, „Вокил“, „Боил“, „Шогун“, „Ахил“, „Легия“, „Ринг“- Каварна, “Шуменска Крепост“,“ Авитохол“-Нови Пазар, Карате Клуб НИХОН Киокушин, Клуб Карате До ЕКГ.
Проявата е под егидата на Конфедерацията по кик бокс и муай-тай.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДобра новина! Събраха парите за лечението на Алекс
Следваща статияКоледни намаления – възможност за по-изгодни покупки или риск

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here