дом Криминале Коте на високо, фалшив сигнал за пожар в гора, горящи помещение и...

Коте на високо, фалшив сигнал за пожар в гора, горящи помещение и кола вдигнаха огнеборците на крак

0
ДЯЛ
24shumen.com

На четири сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи в областта, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 08.16 часа е потърсена техническа помощ. Съобщено било, че на бул. “Велики Преслав“ има котка, която се качила на дърво и не може да слезе. Екип пристигнал на място, но при опит да я свали, котката се качила по-нависоко, което направило свалянето невъзможно.
В 16.30 часа в получено съобщение, че има пожар в борова гора в село Дибич, в посока към село Илия Блъсково. На място пристигнал екип, който установил, че пожар няма.
В 04.46 часа в дежурната част на РДПБЗН – Шумен бил приет сигнал за пожар в помещение към Земеделски институт в село Царев брод. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип. На място огнеборците установили, че помещението е обхванато в пламъци. Помощ в гасенето оказали още два екипа на шуменската пожарна. Изяснено било, че в помещението, в което възникнал пожара са отглеждани около 30 гълъба. Изгорели са, унищожено е дюшеме, изгорели и са дървени греди. Пламъците са погасени с един тон вода. Причината за възникване на пожара е в процес на установяване.
На 17 декември в 07.16 часа е съобщено, че на бул. “Симеон Велики“ в Шумен е възникнал пожар в лек автомобил „Фиат Пунто“ с шуменска регистрация. Пристигналият на място екип заварил автомобилът да гори. Пламъците са погасени с помощта на 500 л. вода. По данни на водача колата се самозапалила в движени. Вероятната причина за пожара е техническа неизправност. Унищожени са двигателния отсек, предно стъкло и две гуми.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Мадара ще работи за отделяне на селото от община Шумен
Следваща статияКрадец отараши къща в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here