дом Общество Кметът на Мадара ще работи за отделяне на селото от община Шумен

Кметът на Мадара ще работи за отделяне на селото от община Шумен

0
ДЯЛ

И петият опит на кмета на село Мадара Неделчо Неделчев да вземе под прякото си управление всички имоти – частна и публична собственост, намиращи се в урбанизираната част и землището на селото, се оказа неуспешен. „За” искането на Неделчев гласуваха 14 съветници, „Против” бяха 12, а 14 се въздържаха.
Докладната записка на селския кмет беше разглеждана на заседанията на Общинския съвет през юли, септември, октомври и ноември. Беше направено прецизиране на списъка с имоти, които Неделчев иска да управлява, но предложението не събра необходимата подкрепа.
Днес кметът на Мадара Неделчо Неделчев не можа да обясни какво ще прави с общинските имоти, които ще му бъдат предоставени за стопанисване. Той отбеляза, че това са имоти, които не са донесли никакъв приход на общината, а и не може да предприема действия като отдаване под наем или продажба без решение на Общинския съвет.
След гласуването кметът Неделчо Неделчев заяви, че ще работи за това Мадара да се отдели от община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДецата от първи до четвърти клас тръгват на училище след 4 януари, отварят ясли и градини
Следваща статияКоте на високо, фалшив сигнал за пожар в гора, горящи помещение и кола вдигнаха огнеборците на крак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here