дом Общество Кметът Христов: Весели коледни празници и успешна нова година!

Кметът Христов: Весели коледни празници и успешна нова година!

0
ДЯЛ

Кметът на община Шумен Любомир Христов отправи пожелание към шуменци и гостите на града по повод коледните и новогодишни празници.

Уважаеми съграждани, колеги и приятели,

В навечерието на Коледа и Нова година благодаря на всички шуменци, на колегите от общинската администрация и на моя екип за подкрепата и увереността, която ми дават да продължим да работим за нашия град.
Изпращаме една много динамична година. Преминахме през не малко трудности, но общите ни усилия дават своите плодове. Промяната е видима и мисля, че успехите са повече от разочарованията. Това ни задължава да продължим и през следващата година година да си поставяме още по-високи цели, да работим още по-амбициозно, за да превърнем Шумен в привлекателен, уютен и красив наш дом. Нека мъдростта, разбирателството и стремежът към по-добро бъдеще да ръководят нашите действия, защото с общи усилия, вяра и търпение всичко е постижимо.
Скъпи съграждани, поздравявам Ви от сърце по случай най-светлия християнски празник Коледа и с настъпването на Новата 2019 година. Пожелавам на всички здраве, светлина в душите, мир в сърцата, много радост и топлина във Вашите домове.

Весела и щастлива Коледа!
Нека Новата 2019 бъде едно добро начало за просперитет и по-добри дни!

Любомир Христов, кмет на община Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР: По празниците внимавайте с крадците, ало измамниците и пиротехниката
Следваща статияБъдни вечер и Коледа: Обичаи от цял свят

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here