дом Общество Кметът на Върбица с дарение за християнските семейства в общината

Кметът на Върбица с дарение за християнските семейства в общината

0
ДЯЛ

Дарение за здравето на семейството си направи кметът на Върбица инж. Мердин Байрям в навечерието на светлия празник Възкресение Христово на всички християнски семейства в града и 16-те населени места на общината.
Пакетите съдържат, освен козунак, олио, ориз, спагети и макарони. Те ще бъдат раздадени директно по домовете от селските кметове, за да няма движение на хора. Управниците ще бъдат с маски и ръкавици и ще се спазва дистанция с хората, които ги получават.
„Заради пандемията тази година няма как да колим курбан, който да се раздаде от църквата на християните, заедно с козунаци и яйца. Ще нарушим традицията от години, за да избегнем струпването на хора“, заяви пред 24shumen.com инж. Байрям.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАрхимандрит Дионисий Мишев пред 24shumen.com: Духовното здраве не трябва да съсипва физическото здраве на християните
Следваща статияОтличиха само художници в конкурса „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here