дом Общество Кампанията „Хапка Надежда” стартира и в Шумен

Кампанията „Хапка Надежда” стартира и в Шумен

0
ДЯЛ

60 медици, които ежедневно дежурят в КОВИД отделенията на „МБАЛ – Шумен”, ще получават топъл обяд като част от инициативата „Хапка Надежда” от днес до 31 декември, съобщават организаторите. Инициативата е част от националната кампания „Хапка надежда”, която в Шумен се реализира от три доброволки.
Кампанията „Хапка надежда” цели обединение около каузата да се вдъхне кураж и сила на медиците чрез този жест на признателност и подкрепа. За броени часове участието си в кампанията са потвърдили хотел „Замъка”, „Виенска градина”, механа „ОрехЪ”, хотел „Контеса”. Тези ресторанти ще приготвят и даряват топла храна през следващите две седмици. Част от обядите са осигурени с подкрепата и дарение от „Ротари клуб”-Шумен, както и няколко дарители, които искат да запазят анонимност.
Екипът на кампанията изказва огромни благодарности на всички партньори и дарители. Всеки, който желае да се включи в кампанията – ресторанти, фирми, магазини, дарители, може да пише на електронен адрес: hapkanadejda@gmail.com.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерът посети завод „Терем“ в Търговище
Следваща статияCOVID-19 покоси живота на Димо Стоянов от P.I.F.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here