дом Наблюдател Кабинетът „Слави“ с живот до… втория мандат на Радев

Кабинетът „Слави“ с живот до… втория мандат на Радев

0
ДЯЛ

Наглед шокиращо, неочаквано. Коалицията с други две партии не носи мнозинство, но сме готови да управляваме сами. За да видите всички кой как ще гласува в парламента за вашите проблеми.
Горе-долу в този ред на мисли Слави Трифонов обяви, че „Има такъв народ“ вече е готова да поеме властта. Списъкът с министри също е налице.
Кабинетът ще има къс живот. Ясно е. Някъде докъм Нова година. Само да минат президентските избори…
Задкулисие?! Колко да издържи с 60-70 депутата?!
Мирише по-скоро на синхрон, носи се във въздуха от доста време. По оста Трифонов-Радев. Дори само в ласкателството за служебните министри и опитът някои да станат постоянни.
На избирателя му трябва почивка, на Радев – въздух. Заради следващия полет. А той е през октомври. Нормална кампания преди евентуален втори мандат. През това време пък не е ясно какви „кирливи ризи“ ще наизвадят новите шефове в министерските кабинети, оставени от предишните и колко ще се срине доверието при следващия вот. А той ще последва, след президентските избори.
Логиката на нелогичното решение „Чета от 70, но не ми дреме“ сочи само едно – спокойствие за Радев за втори мандат, избори напролет и пълно мнозинство в коалиция с Христо и Мая.
Всичко останало е безсмислена донкихотовщина.
Има време – и за размисли, и за море, и за наблюдения, а и за пришиване на позитиви и негативи към „съвестта и морала“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРъст на цените на стоките от първа необходимост у нас от началото на годината
Следваща статияВандалщина при съседите: 5-ма отсекли 11 дървета, за да берат липов цвят

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here