дом Криминале Иззеха канабис и метамфетамин от дрогиран шофьор

Иззеха канабис и метамфетамин от дрогиран шофьор

0
ДЯЛ
Снимка: ОДМВР-Шумен

Специализирана полицейска операция се проведе в Шуменско по линия „Наркотици“. Задържани са трима – за притежание и за управление на превозни средства след употреба на наркотични вещества и техни аналози. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Криминалисти от областната дирекция задържаха 37-годишен мъж от Шумен за притежание на наркотични вещества след целенасочени и продължителни действия под ръководството на прокуратурата. Около 14.45 часа вчера на кръстовище, образувано от бул. “Симеон Велики“ и ул. “Тетово“ за проверка бил спрян водач на лек автомобил БМВ с шуменска регистрация. Зад волана бил 37-годишен местен жител. Бил във видимо неадекватно състояние. Отказал да бъде тестван за шофиране след употреба на наркотични вещества. При извършените процесуално-следствени действия в автомобила е намерен полиетиленов плик с около 250 гр. суха тревна маса. При направения полеви наркотест реагирала на канабис.

При претърсване в автомобила е намерено и бяло прахообразно вещество, което по негови данни в метамфетамин.

В жилище на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен и прилежащи помещения са намерени и иззети 20 грама бяло вещество на бучки, което при направения полеви тест реагирало на метамфетамин и 52 грама безцветно вещество на кристали, което предстои бъде изследвано.

Иззета е сумата от 950 лева. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Автомобилът е иззет. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен.
Снимки: ОДМВР-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама напушени тийнейджъри зад волана, осъмнаха в ареста
Следваща статияОгнеборците призовават: Бъдете внимателни при палене на огньове за Сирни заговезни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here