дом Криминале Издирвана с европейска заповед е задържана в Нови пазар

Издирвана с европейска заповед е задържана в Нови пазар

0
ДЯЛ
24shumen.com

26-годишна жена с адрес във Варна, обявена за издирване с европейска заповед за арест е установена и задържана в РУ-Нови пазар. Издирва се по искане на съда в Ансбах-Германия, след като подмамила  местен жител, а след това отправила заплахи към семейството му.
Преди по-малко от година 26-годишната се запознала по интернет с немски гражданин. Подмамила го, че живее бедно. За известен период от време мъжът ѝ превел малко над  10 000 евро, за да ѝ „помогне“. Малко след това жената се свързала със съпругата му и я заплашила, че ако не й преведе парична сума ще разпространи клип с нецензурно съдържание, в което участва мъжът ѝ. Отправила заплахи, че ще изпрати човек, който да нарани семейството. Те подали жалба в полицията.
Обявена е за международно издирване на 23 март. Малко след 10.30 часа днес при извършена проверка от полицейски служители била установена в частен дом в Нови пазар.
Случаят е докладван в Окръжна прокуратура-Шумен, работата по него продължава.
24shumen.com
 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКандидатът за депутат от ДПС Нида Ахмедов: Вярваме в инвестициите в младите хора!
Следваща статияКметът Георгиев отговори на подписката за антената на А1 в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here