дом Наблюдател Изверги пребиха до смърт кутрета, марашчани спасиха майката и няколко от малките...

Изверги пребиха до смърт кутрета, марашчани спасиха майката и няколко от малките й

4
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Пребиха до смърт кучета в шуменското село Мараш. Нечовешката сценка се разиграва вчера, когато хора от селото премазват с тухла главите на майка и нейните малки. „В село Мараш са преценили, че „най-хуманния“ начин да се отърват от тях е като премажат главите им с тухла. Нашият екип се опита доста пъти да хване oцелелите животни, но безуспешно. Не можем да сме на няколко места едновременно, защото имаме много такива спешни сигнали”, обясняват от Приюта в Шумен. Въпреки жестокия побой, служителите на институцията са успели да спасят майката и някои от малките кученца.

Те са донесени в Приюта от добри хора от Мараш, които са успели да ги хванат и да ги транспортират до Шумен. „Благодарим им за съдействието, с общи усилия нещата се осъществяват по-бързо”, казаха още от институцията. Самоличността на извършителите на зверската постъпка не е известна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПримата на българската музика – Лили Иванова с концерт в Шумен
Следваща статияОгнена стихия изпепели борова гора край Преслав, има опасност от нови огнища

4 КОМЕНТАРИ

  1. Чудно ми е само,как така кучката е родила – нали от 20 год. ги кастрират. Получават пари за това,а ги оставят да се множат. Поредната злоупотреба! Не съм привърженик на тормоза над животни. Просто се чудя…

  2. А не ви ли минава през ума, че някой нечовек просто е изхвърлил на улицата кучката с малките й, защото не иска повече да се грижи за тях? Щом вече е в приюта тепърва ще я кастрират, може би, не знам какви са правилата на работа. Знам обаче, че за всичко сме виновни ние хората.

  3. Щеше да е уместно след като прочетем за престъплението да прочетем и за присъдата на виновниците

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here