дом Общество Избират временен управител на МБАЛ Велики Преслав

Избират временен управител на МБАЛ Велики Преслав

0
ДЯЛ

Временно изпълняващ длъжността „Управител на МБАЛ” ЕООД Велики Преслав до провеждане на конкурс ще бъде избран на днешната сесия на Общинския съвет. Причината, досегашният управител д-р Иван Димитров подаде оставка с лични мотиви и изтекъл мандат.
Съгласно клаузите на сключения между Община Велики Преслав и д-р Димитров договор за възлагане на управлението на еднолично търговско дружество с ограничена отговорност, освобождаването на управителя става с решение на общински съвет, е записано в докладна на кмета на Община инж. Янко Йорданов.
При така създалата се ситуация се налага Общината, като едноличен собственик на капитала на дружеството да избере временно изпълняващ длъжността.
ОбС ще освободи настоящия управител д-р Димитров и ще определи възнаграждението на временния ръководител.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 34 излекувани от COVID-19 през изминалото денонощие
Следваща статияАпаш задигна 2 670 лева от магазин в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here