дом Общество Иван Ганчев и младежите от БСП: Доброто е господар на човешкото сърце!

Иван Ганчев и младежите от БСП: Доброто е господар на човешкото сърце!

0
ДЯЛ
Снимка: Община Нови пазар

Уникален подарък получи град Нови пазар от Иван Ганчев – председател на Общинския съвет и кандидат за депутат в 46-то Народно събрание.
Една от стените на лятното кино е изрисувана с двуметровите образи на великите и незабравими актьори Тодор Колев, Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Невена Коканова и Стефан Данаилов, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация в Нови пазар.
Съвременните технологии позволиха това да се случи за по-малко от 30 часа, а изпълнителите обещават образите да запазят цветовете и въздействието си години.
Този жест от страна на Иван Ганчев е символ на градивното и съвременно мислене на младите хора.
Ето какво сподели г-н Ганчев за причината да направи този жеста към съгражданите си:
„Идеята за този проект се роди преди време. Това прекрасно място вече изглежда завършено.
Успяхме да вдъхнем нова енергия и да увековечим тези велики и безсмъртни български актьори. Вярвам, че се получи прекрасно и тематично и лятното кино ще се хареса на новопазарци и гостите на града ни.
Огромна благодарност към младежката организация на БСП, както и към екипа на „EPIC Technology”, които работиха цяла нощ за да се получи този резултат.“

Доброто наистина е във всеки от нас, стига да го потърсим!
Вижте повече по темата във видеото.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 100 000 лева струват годишно безчинствата на вандалите в Шумен
Следваща статияКадир Насуфов: Ценностите, следвани от ДПС са правилният път за по-добър и спокоен живот в Родината ни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here