дом Общество Зов за помощ: Да помогнем за лечението на Гюнеш!

Зов за помощ: Да помогнем за лечението на Гюнеш!

0
ДЯЛ

11-годишната Гюнеш се нуждае от средства за лечение в клиника в чужбина. Момичето страда от вродена птоза (спадане на клепачите). През януари миналата година й е направена операция на очите в болница в Турция. През настоящия месец трябваше да бъде извършена още една интервенция в клиниката, но заради противоепидемичните мерки както у нас, така и в южната ни съседка, операцията й се отлага с няколко месеца. Междувременно обаче дясното око на детето непрекъснато създава проблеми, споделя майката. То се подува и оттича и лечението на Гюнеш се извършва в момента с антибиотици, а лекуващият й лекар я наблюдава по снимки в WhatsApp месинджър.
Наложителен е преглед в турската клиника в най-скоро време и да се насрочи дата за втората операция, както и сумата, необходима за цялото й лечение.
Детето страда още от анемия, микроцефалия, остеопороза, има и умствена изостаналост.
На първо време са нужни близо 3 800 евро за нови генетични изследвания на болното момиче.
Семейството не притежава нужните средства. По тази причина родителите се обърнаха отново с молба за помощ към редакцията на 24shumen.com. Близките на момичето призовават всички, които могат да помогнат за набиране на средства за лечение на момичето.
„Мили хора, дарители и приятели, нуждаем се от Вашата финансова подкрепа. Помогнете на Гюнеш отново да види светлината, да проговори и да играе, както всички други деца. Помогнете на Гюнеш да открие красотата на света около нея“, се казва в зова за помощ на близките на болното дете.
Всички, които искат да помогнат за лечението на детето могат да преведат пари по дарителска сметка:
IBAN: BG58STSA93000026538440
BIC: STSABGSF
Гр. Варна
Гюнеш Хемати

Лична банкова сметка
Бенефициент: Хюлия Хемати
IBAN: BG29INTF40016034495908
BIC/SWIFT: INTFBGSF
Финансова институция: iCard AD

PayPal: gyuneshemati@gmail.com
Хюлия Хемати майката на Гюнеш Хемати
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони със смущения в електрозахранването
Следваща статияЗадължителен отрицателен тест за COVID-19 за пътуващите до Англия и Шотландия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here