дом Общество Зов за помощ: Владислава Василева от Шумен се нуждае от средства за...

Зов за помощ: Владислава Василева от Шумен се нуждае от средства за лечение

0
ДЯЛ
Снимка: Фейсбук

С призив за помощ към хората с добри сърца се обръщат от семейството на Владислава Василева от Шумен, която има нужда от финансови средства за нейното лечение.
Владислава страда от фибросарком на меките тъкани – рядък и изключително агресивен вид тумор. Това е едно от най-трудно лечимите ракови заболявания, което е причинило и метастази в белия й дроб. Вследствие на химеотерапията, Владислава започва да губи зрение и е с нарушени двигателни и говорни функции, а доскоро е била и в безсъзнание.
За да помогне на Владислава, нейното семейство се обръща към клиники в чужбина и започва скъпоструващо лечение в American hospital-Istanbul. Със свои средства и подкрепа от роднини семейството успява да заплати за лечението й малко над 100 000 лв. Но неговите възможности са на изчерпване, а Владислава трябва да продължи терапията. Назначената й спешна лъчетерапия и хоспитализация е на стойност близо 20 000 евро. Тъй като допълнителното лечение не е било предвидено, част от него остава неплатено. Лекарите от клиниката са дали оптимистична прогноза, но извършеното лечение трябва да се заплати.
В момента Владислава е настанена в професионален хоспис в София и вече започва, макар и трудно, да общува. За да продължи лечението й, първо трябва да се платят дължимите 12 000 евро. Този непредвиден разход е непосилен за близките на Владислава, които досега са успявали да посрещнат финансовите нужди за нейното лечение. Поради това те се обръщат към всички добри хора, защото времето е малко.
Събраната сума към момента е 9 641.83 лв.
Има организирана благотворителна кампания за събиране на средства във Фейсбук – „Помощ за Владислава„, както и „Благотворителен базар в помощ на Владислава„.

Банкова сметка за дарение:
IBAN: BG66UBBS80021014331950
BIC:UBBSBGSF
Титиляр: Владислава Славчева Василевa (Vladislava Slavcheva Vasileva)
Шумен

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДигитална изложба на Държавен архив-Шумен
Следваща статияПроф. Витанов: Третата вълна на COVID-19 си заминава!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here