дом Спорт Злато и сребро за шуменските бойци от Европейската купа в Хърватия

Злато и сребро за шуменските бойци от Европейската купа в Хърватия

0
ДЯЛ
Снимка: СК "Шуменска крепост"

Три златни и един сребърен медал завоюваха бойците от Спортен клуб „Шуменска крепост“ на Европейската купа по кикбокс в Карловац, Хърватия.
Със злато на шуменска земя се завърнаха Никола Николов при мъжете до 81 килограма. Димитър Стоянов е първи в категория до 71 килограма при мъжете, а при юноши младша възраст шампион е Мариян Петков в категория до 81 килограма.
Полина Галинова извоюва сребро при жените до 56 килограма.
На състезанието в Карловац участваха 1 686 бойци от 27 страни.
Водач на шуменските бойци бе наставника им Галин Методиев, който е помощник-треньор и на националния отбор.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС празнична работилница ЦРДР в Шумен отбеляза 1 юни
Следваща статияПремиерът Стефан Янев ще представи новите областни управители

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here