дом Общество За 14-а година организират конкурса „Лаборатория за слава“

За 14-а година организират конкурса „Лаборатория за слава“

0
ДЯЛ

За 14-а поредна година Британски съвет организира в България конкурса за разбираемо говорене за наука „Лаборатория за слава Fame Lab“. Конкурсът е отворен за участие на млади учени, студенти и работещи в технологичните и научни направления „Stem“, както и за учители в същите направления, съобщиха от администрацията на ШУ „Епископ Константин Преславски“.
Кандидатите ще имат на разположение 3 минути пред обща неспециализирана публика да разкажат за своята научна работа или за научна тема, която ги вълнува.
Специално жури ще ги оценява по три критерия – яснота, научно съдържание и харизматичност и ще селекционира финалистите за националния кръг.
Преди финала избраните млади учени ще преминат през майсторски клас по комуникация на науката воден от британски експерт.
Снимка: britishcouncil.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияАсоциация „Хидроенергия“: Недостатъчните валежи и намаленият воден приток са основните причини за водната криза

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here