дом Общество За 1 ден: Варненската полиция състави 22 акта за липса на маска

За 1 ден: Варненската полиция състави 22 акта за липса на маска

0
ДЯЛ
Pixabay.com

През днешния ден във Варна са извършени също 321 проверки по Закона за здравето във Варна и областта. Установени са 41 нарушения, 22 от които са липса на маска или друго средство, покриващо устат и носа на гражданите, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.
Полицаите продължават да следят стриктно за спазване на задължителната домашна карантина от лица, които са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискова дестинация. До момента, на територията на ОД на МВР – Варна са извършени 611 проверки по адреси, като са констатирани две нарушения. Разследванията, започнати по време на обявеното извънредно положение заради коронавируса, са взети на специален отчет от Апелативната прокуратура във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Велики Преслав: Нека Страстната седмица бъде изпълнена с вяра, смирение и единство
Следваща статия602 души в Шуменско са под карантина към момента

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here