дом Общество Затварят кооперативния пазар и сергиите на открито в Шумен от 17 до...

Затварят кооперативния пазар и сергиите на открито в Шумен от 17 до 19 април

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

От 17 април до 19 април включително се преустановява функционирането на Централния кооперативен пазар на бул. „Симеон Велики“ и на изнесените пазари на ул. „Македония“ и бул. „Велики Преслав“.
Промяата на работното време евъв връзка с нова заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев от днес. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
В посочения период се разрешава да работят самостоятелни търговски обекти за хранителни стоки в обособени помещения и аптеки на територията на тези пазари при строго спазване на санитарно-хигиенните и противоепидемични мерки.
Забраната не се отнася за магазините извън закрития пазар за продажба на неземеделска стока на територията на Централния кооперативен пазар на бул. „Симеон Велики“.
Дава се възможност на 15 и 16 април включително търговците на кооперативните пазари да реализират своята продукция, в т.ч. бързо развалящи се стоки и продукти при строго спазване на противоепидемичните мерки за поддържане на дистанция, хигиена и използване на лични предпазни средства както от търговците, така и от клиентите.
Промените в работното време на пазарите се въвеждат със заповед на кмета, в която той отново призовава гражданите да излизат от домовете си само при крайна необходимост.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБорисов: Само да оживеем, после ще решим всичко! Целта е да ви запазя живи
Следваща статияКонфискуваха 40 кубика крадени дърва при проверка на СИДП и полицията в Омуртаг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here