дом Спорт Заради снега и студа: Отложиха футболните срещи в Шуменска област

Заради снега и студа: Отложиха футболните срещи в Шуменска област

0
ДЯЛ
Снимка: facebook

Спортно-техническата комисия при Областния съвет на БФС-Шумен на свое извънредно заседание взе решение да се отложат футболните срещи в северна и южна областна група, които трябваше да стартират за пролетният дял на 3 и 4 март (събота и неделя). В съобщението изпратено до футболните клубове и медиите в Шумен се посочва, че във връзка с влошената метеорологична обстановка в област Шумен – много от селата са в снежен капан и все още са с непроходими пътища. Затова с решение от 28.02.2018 год. спортно-техническата комисия при ОС на БФС – Шумен, отлага футболните срещи които трябваше да се играят на 3 и 4 март 2018 год.
„Не можем да рискуваме здравето на футболистите при това лошо време и терени. Пътищата до селата и футболните терени са все още непроходими”- аргументира решението председателя на ОС на БФС-Шумен Милен Христов. Според него програмата за пролетният дял от първенството в северна и южна група ще претърпи промяна, може би със седмица закъснение, за което футболните клубове ще бъдат своевременно информирани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзстановено е движението по АМ „Хемус“
Следваща статияПрокуратурата обвини шуменски лекар и двама негови колеги от Враца в присвояване на над 32 000 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here