дом Общество Закърпиха уличните кратери в „Дивдядово“ (снимки)

Закърпиха уличните кратери в „Дивдядово“ (снимки)

0
ДЯЛ

Вече няма и помен от „лунния пейзаж“ по пътищата в „Дивдядово“. Това се похвалиха живущи, които през месец август т.г. алармираха редакцията на 24shumen.com за огромните дупки, осеяли някои от улиците в квартала. Част от пътните кратери бяха с дълбочина 10-15 см и улиците бяха едни от най-опасните за шофиране в областния град. Автомобили чупеха предници, късаха гуми, а и за майки с колички бе цяло изпитание да преминават по тях.
По думите на дивдядовчани, след като поне петилетка там не се е разнасял мирис на пресен асфалт, в момента картинката е коренно променена. Усеща се не само по специфичния мирис на прясно ремонтиран път, но и шофирането вече не изисква толкова много усилия и нерви, заявиха доволни нашите читатели.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСедем очарователни шуменки станаха част от календара „Девойко, мари хубава“ 2018
Следваща статия8 медала завоюваха бойците на СК „Авитохол“ от Държавното първенство по кикбокс

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here