дом Общество Закриха ареста в Търговище, местят задържаните в Шумен

Закриха ареста в Търговище, местят задържаните в Шумен

0
ДЯЛ

Арестът в Търговище е закрит със заповед на правосъдния министър от 1 януари тази година. Това съобщиха от пресцентъра на правосъдното министерство.
Под конвой лицата, които се намират в търговищкия арест ще бъдат преместени в Шумен. При насрочване на разпити и дела ще бъдат транспортирани до Търговище, уточниха за 24shumen.com от пресцентъра.
Закриването на следственият арест в Търговище се налага поради слабата му натовареност и оптимизация на разходите в сектора.
На работещите служители е предложена работа в системата, но в съседни области.
От 1 януари са закрити и арестите в Монтана, Перник и Разлог. „През четирите ареста годишно преминават по-малко от 20 души“, коментираха още от пресцентъра на Министерството на правосъдието.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕкоинспекцията глоби МБАЛ-Шумен и ВиК
Следваща статияДуховното училище „Нювваб“ бе домакин на регионален семинар по Коран

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here