дом Криминале Задържаха трима, опитали да продадат 40 декара земя с фалшиви документи

Задържаха трима, опитали да продадат 40 декара земя с фалшиви документи

0
ДЯЛ

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в Шумен предотвратиха имотна измама минути преди да бъде извършена сделка в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Около 11.00 часа вчера в офис на фирма в града 42-годишен мъж от Тервел, 39-годишна жена от Тервел и 53-годишен мъж от село Осеновец предложили да продадат 40 декара земеделска земя на стойност малко над 54 000 лева. Полицейски служители извършили проверка на предоставените документи. Изяснено било, че са неистински. При последвали претърсвания в различни помещения и автомобил, ползван от 42-годишния мъж са намерени и иззети множество неистински официални документи.
Тримата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Случаят е докладван на дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец с отнета за нарушения книжка отново седна зад волана
Следваща статияЗапочна приемът на молби за помощи за отопление

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here