дом Общество Загиналият при зверската катастрофа на „Белия баир“ е кметът на село Кочово

Загиналият при зверската катастрофа на „Белия баир“ е кметът на село Кочово

2
ДЯЛ

Загиналият на място при зверската катастрофа на „Белия баир“е кметът на село Кочово Кенан Ибрямов. Това потвърди за 24shumen.com Александър Горчев, кмет на Велики Преслав, който в момента е в Кочово, при опечаленото семейство на Ибрямов.
Както вече 24shumen.com писа тази сутрин, катастрофата е станала по пътя Шумен- Велики Преслав, на „Белия баир“ малко след кв. „Дивдядово“. 18-годишният Т.Б. от село Хан Крум се е движил с лек автомобил Фолксваген „Пасат“ в посока Велики Преслав. Навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия насрещно лек автомобил Опел „Корса“ с варненска регистрация. Зад волана на автомобила бил кмета на село Кочово, 32-годишният Кенан Ибрямов. Той загинал на място след жестокия сблъсък. Оставя две деца сирачета.
В МБАЛ- Шумен е откаран 18-годишният водач на Фолксваген-а, който е настанен за лечение в „ОАИЛ“ с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПротойерей Иван Павлов: Днешната служба за починалите християни е по-специална
Следваща статияЗащо спечелилите от търкането на билетчета ви изглеждат като измъчвани?…

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here