дом Общество Забавното четиво: Звездните деца на 2018 година

Забавното четиво: Звездните деца на 2018 година

0
ДЯЛ

В 2018 година продължи бейби бумът в семействата на световните знаменитости. Много от звездите се сдобиха с втори или трети наследник. Руското издание Ria.ru е направило подборка на най-известните майки и бащи през отиващата си година.
Принц Луи Артур Чарлз е третото дете в семейството на херцога и херцогинята на Кембрийдж. Момченцето се появи на бял свят на 23 април.
Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория през юни за първи път стана майка. Актрисата роди син.
Ким Кардашиян и Кени Уест станаха родители за трети път. Дъщеричката им бе износена от сурогатна майка. По думите на Ким, тя предприела тази стъпка, защото не можела да износи детето.

Актрисата Кирстен Дънст стана майка за първи път през месец май. С бащата на детето, актьорът Джеси Племънс, Кирстен се запознала по време на снимките на сериала „Фарго“.
Австралийският модел Миранда Кер през май роди второто си дете. То се казва Хартъм. Супермоделът има още един син от предишен брак.
В семейството на Алек Болдуин през месец май се роди син. Той е петото дете на 60-годишния актьор.
Актьорът Роби Уилямс и съпругата му Айда Филд се сдобиха с трето дете. Момиченцето, което нарекоха Колет Джозефин Уилямс, бе родено от сурогатна майка. Малката има шстгодишна сестра Теодора и четиригодишен брат Чарлтън.
Американският кечист и актьор Дуейн Джонсън-Скалата пък стана баща за трети път. Неговата възлюбена Лорена Хашиян му роди момиченце.

През февруари моделът Кайли Дженър също стана майка. Звездата не сподели с никого за бременността си и няколко месеца не се показа пред публика. Раждането на детето и се превърна в изненада за нейните почитатели.
Канадската актриса Рейчъл Макадамс през пролетта за първи път стана майка. Тя роди син. Дълго време Рейчъл успешно прикриваше деликатното си състояние. Сега тя полага големи усилия да опази детето си от папараци.

През 2018 година актьорът Хю Грант стана баща за пети път. Това е третото дете на Грант и неговата приятелка Анна Еберщайн. Актьорът има още две деца. Всичките наследници на звездата са родени след като Грант навърши 50 години.
Снимки: ria.ru
Превод: 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМитрополит Йоан в Шумен: Да влезем в Новата година с покаяние
Следваща статияНамериха мъртъв мъж в Ивански, прострелян е в главата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here